|
Tütsü
|
:
|
Meşe odunu ile tütsülenmiş
|
| Menşei | : | İtalyan usulü olgunlaştırılmış düve/dana salam |
| Tüketim Tavsiyesi | : | Soğuk tüketilir. |
| Pişirme Tekniği | : | Isıl işlem uygulanmaz. |
| Saklama Koşulları | : | 0 +4 arası |
| Tavsiye Edilen Soslar | : | Dijon hardal, Biberli Sriracha, Homemade ketçap |
| Tavsiye Edilen Garnitürler | : | Coleslaw, Turşu |
| Tavsiye Edilen Etler | : | Blue Cheese Salami, Napoli Salami, Chili Coppa |
| Tavsiye Edilen Peynirler | : | Emmentale, Parmigiano Regiano, Hardallı Gouda |
| Tavsiye Edilen Şaraplar | : | Côte-Rôtie (Kırmızı) |
| Tüketim Tavsiyesi | : | Ambalajı açıldıktan sonra dilimlenerek 3 gün içerisinde soğuk tüketilmesi tavsiye edilir. İnce dilimlenmiş Pepperoni, İtalyan pizzalarında kullanılan popüler bir salamdır. |
0850 260 10 00




