|
Tütsü
|
:
|
Meşe odunu ile hafif tütsülenmiş
|
| Menşei | : | İtalyan usulü kuru dana çubukları |
| Aroma | : | Kemik suyu aroması |
| Tüketim Tavsiyesi | : | Isıtılarak veya soğuk tüketilir. |
| Pişirme Tekniği | : | Izgara ya da yağlı tavada 2-3 dk |
| Saklama Koşulları | : | 0 +4 arası |
| Tavsiye Edilen Soslar | : | Dijon hardal, Biberli Sriracha, Homemade ketçap |
| Tavsiye Edilen Garnitürler | : | Coleslaw, Turşu |
| Tavsiye Edilen Etler | : | Adana Sosis, Adana Sticks, Urfa Sticks |
| Tavsiye Edilen Peynirler | : | Emmentale, Parmigiano Regiano, Scarmoza, Mera |
| Tavsiye Edilen Şaraplar | : | Pomerol (Kırmızı) |
| Tüketim Tavsiyesi | : | Ambalajı açıldıktan sonra 3 gün içerisinde ısıtılarak veya soğuk tüketilmesi tavsiye edilir. |
0850 260 10 00

