| Menşei | : | İtalya Bolonya usulü düve/dana jambon |
| Aroma | : | Antep Fıstık |
| Tüketim Tavsiyesi | : | Isıtılarak veya soğuk tüketilir. |
| Pişirme Tekniği | : | Izgara yada yağlı tavada 2-3 dk |
| Saklama Koşulları | : | 0 +4 arası |
| Tavsiye Edilen Soslar | : | Dijon Hardal, Biberli Sriracha, Soğanlı barbekü |
| Tavsiye Edilen Garnitürler | : | Siyah zeytin, Soğan turşusu, Hardallı patates salatası, Maskulin yeşillikleri |
| Tavsiye Edilen Etler | : | Napoli Salami, Beef Cotto, Beef Ham |
| Tavsiye Edilen Peynirler | : | Parmigiano Regiano, Hellim, Sepet Peyniri |
| Tavsiye Edilen Şaraplar | : | Chianti Classico (Kırmızı) |
| Tüketim Tavsiyesi | : | Ambalajı açıldıktan sonra dilimlenerek 3 gün içerisinde ısıtılarak veya soğuk tüketilmesi tavsiye edilir. |
0850 260 10 00

